‘Toptransfer zorgt voor tranen: Tonali tegen zijn zin in weg bij AC Milan’

‘Toptransfer zorgt voor tranen: Tonali tegen zijn zin in weg bij AC Milan’ post thumbnail image

Sandro Tonali is hard op weg naar Newcastle United, maar de middenvelder wil AC Milan eigenlijk niet verlaten. De 23-jarige Italiaan zou zelfs in tranen uitgebarsten zijn.

Van de beleidsbepalers van AC Milan zou Tonali te horen hebben gekregen dat een verkoop niet te weigeren was, omdat The Magpies maar liefst tachtig miljoen euro willen overmaken voor de international. De middenvelder is momenteel met Italië Onder-21 actief op het EK in Georgië en Roemenië.

Volgens La Repubblica was Tonali voornemens om zijn gehele loopbaan bij Milan te blijven, maar de clubleiding zou in hetzelfde gesprek gezegd hebben zijn tot 2027 durende contract niet te verlengen als hij niet zou instemmen met een vertrek naar Engeland. Dat zou volgens de Italiaanse berichtgeving tot een emotionele reactie van Tonali hebben geleid.

Tonali was eerder speler van Piacenza en Brescia, waarna hij in 2020 neerstreek bij de Rossoneri. Na een korte terugkeer naar Brescia op huurbasis, is de Italiaan onomstreden in dienst van de Milanezen. Met zijn Italiaanse werkgever werd Tonali in 2022 kampioen van de Serie A.

Afgelopen seizoen kwam de middenvelder tot 34 wedstrijden in het rood-zwarte shirt van Milan. Tonali gaf daarin zeven assists en wist twee keer het net van de tegenstander te vinden.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Related Post